Wij laten je tot de top behoren


Niet één manier

Van een groep mensen, maak je niet zo even een team. Laat staan een elite, unbeatable, team. Wij bieden daarom verschillende services aan om van jouw team een top team te maken.

Wat wij voor u kunnen betekenen

1. Team Benchmark


Elk team wil weten wat nodig is om een High Performance Team te worden. Doe de Team Benchmark Day en jullie weten na één dag waar jullie staan. Inzicht in hoe jullie werken, inzicht in jullie teamdynamiek en inzicht in jullie ‘volwassenheid’.
Lees verder


2. Team Coaching


Maken jouw teamleden optimaal gebruik van elkaars krachten? Werken zij volgens de principes van ‘1 + 1 = 3’? Teamcoaching van TeamForge laat je team heel snel groeien en nog beter presteren.

Lees verder


TeamForge Trainingen

3. Teamtrainingen


Speciaal voor teams hebben wij een aantal zeer intensieve trainingsprogramma’s opgesteld. Niet alleen opleiden, maar ook ervaren in de praktijk. Niet alleen theorie te leren, maar deze ook toe passen. Het effect te zien van je eigen handelen, je eigen houding & gedrag.
Lees verder


4. Performance – & Mental Coaching


Je wil nog beter functioneren, nog effectiever zijn als teamlid. Je wilt uitgedaagd worden om je doelen te behalen. Maar je hebt ook behoefte aan een professioneel klankbord, iemand die je ‘empowered’ om over je struikelblokken te stappen en vol voor dat doel te gaan. Performance – & Mental Coaching van TeamForge biedt jou die uitdaging en prikkeling.

Lees verder


5. Lezingen & Workshops


Frequent inspireren wij managers, medewerkers, afdelingen en congresbezoekers met onze Unbeatable Team Filosofie. Variërend van financiële instellingen en bodemonderzoekers tot aan commerciële IT consultancy bedrijven en non-profit organisaties.

Lees verder


Neem contact op