De Crucible Training: ervaar de kracht van High Performance


Geloof in de kracht van het individu, Vertrouw op de kracht van het team.

  • Wat als je als team elkaar echt blind kunt vertrouwen, zonder angst?
  • Wat als jullie elk obstakel, in elke situatie, aangaan, overwinnen en jullie doel, jullie missie, tot een groot succes maken?
  • Wat als jullie als team onoverwinnelijk zijn?

TeamForge Crucible TrainingWat als je dat allemaal in 32 uur kunt bereiken? Want dit is wat de Crucible Training jullie biedt. De mogelijkheid om toe te groeien naar elite-niveau. Niet alleen het team, maar zeker ook het individuele teamlid. In 24 tot 32 uur!

Om deel te nemen aan deze training, moet jouw team uit minimaal 6 en maximaal 12 personen bestaan.

De Crucible Training is zwaar. We winden er geen doekjes om. Jullie worden 24 tot 32 uur continu uitgedaagd. Jullie zoeken je grenzen op en zullen ze verleggen. Maar dat is niet het ultieme doel. Deze zeer intensieve teamtraining zorgt dat jullie na afloop de volgende transformatie zijn doorgegaan:

  • Jullie opereren optimaal, ook in stressvolle situaties;
  • Jullie zijn maximaal besluitvaardig in constant veranderende situaties en omgevingen;
  • Jullie weten wanneer je moet leiden en wanneer je moet volgen;
  • Jullie inspireren je teamgenoten door je eigen houding & gedrag;
  • Jullie leren je teamgenoten echt te vertrouwen. Jullie bouwen voort op elkaars krachten;
  • Jullie ontdekken dat jullie samen meer aankunnen dan dat jullie voor mogelijk hielden.

Onze missie is jullie ultieme (mentale) wendbaarheid en aanpassingsvermogen te leren. Om te werken als een High Performance Team, klaar voor elke uitdaging. We willen jullie laten ervaren dat jullie, zowel als team als individueel teamlid, tot veel meer in staat zijn, dan dat jullie voor mogelijk hielden.

Zowel op het gebied van teamwork als op leiderschap, besluitvaardigheid en organisatie. Wij maken van jullie een elite-team, klaar voor elke uitdaging die jullie voor de voeten wordt geworpen. Jullie worden onverslaanbaar. Jullie doen dit samen. Jullie zijn een “Unbeatable Team”, een High Performance Team.

Financiële investering

Vul voor een vrijblijvende offerte uw gegevens in. U ontvangt binnen uiterlijk twee werkdagen antwoord van ons.

Tijdsinvestering

De "Crucible Training voor Teams" duurt 32 uur, in een doorlooptijd van 2 dagen. In overleg wordt bekeken of de training op twee doordeweekse dagen of in het weekend wordt gegeven.

Locatie

De "Crucible Training voor Teams" vindt plaats op onze trainingsfaciliteit in Katwijk.

* met uitzondering van eventuele persoonlijke kosten zoals kleding, hotelovernaching voor en/of na de training, etc

De Crucible Training is niet zomaar een teamtraining. Hoewel de fun-factor uiteraard ook een rol speelt, worden jullie in een extreme situatie uitgedaagd, gepusht en naar een nieuw, hoger niveau gebracht. Het is voornamelijk een mentale maar ook fysieke uitdaging.

Bij de ontwikkeling van de training hebben we rekening gehouden met deelname door iedereen. Maar een goede basis conditie is wel verplicht! Bij inschrijving zullen we hier ook naar vragen. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt.

Vraag meer informatie aan

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen, meer informatie aanvragen of even overleggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
Velden met * zijn verplicht.