Keynote presentaties


Een klein jongetje, een Griekse God en Navy SEAL's

Wat hebben de Navy Seals, een klein jongetje en een Griekse God met elkaar gemeen? Wat delen Meesterschap, Nederigheid en een Winnaarsmentaliteit met elkaar? Wat betekent het om in een High Performance Team te werken? En één stap verder: hoe word je zelf een World Class Elite Team, klaar om elke uitdaging tot een ongekend succes te maken?

 

Onze passie, drive, ervaringen en energie delen we graag!

Frequent inspireren wij managers, medewerkers, afdelingen en congresbezoekers met onze Unbeatable Team Filosofie. Variërend van financiële instellingen en bodemonderzoekers tot aan commerciële IT consultancy bedrijven en non-profit organisaties.

Onze lezingen inspireren, prikkelen en dagen uit. Wat betekent het om in uitzonderlijk flexibele en agile teams te werken? Je zult verbaasd zijn wat nodig is om als team de elite status te bereiken. Het is niet wat je denkt!

Dat doen we op twee manieren:

  • Lezingen met een informatief karakter. Waarom behoort het ene team wel tot de elite en de ander niet? Wat maakt een team tot een High Performance Team? Wat hebben meesterschap, bescheidenheid en een winnaarsmentaliteit hier mee te maken? Kortom: wat maakt een team ‘unbeatable’? Vragen die bijna elke organisatie zichzelf stelt of moet stellen! We nemen de toehoorders mee in de wereld van elite-teams en leggen uit wat deze teams tot de elite laat behoren. En nog belangrijker: wat kan elke organisatie doen om zelf ook tot de elite te gaan behoren;
  • Workshops met een meer didactische invalshoek. We laten de toehoorders ervaren wat de Unbeatable Team Filosofie inhoudt. In een serie van 'challenges' laten we jullie zien hoe elite teams werken en welke kracht daar vanuit gaat.
In overleg kijken we ook altijd hoe we met kleine aanpassingen de lezing of de workshop kunnen laten aansluiten op uw specifieke situatie en / of behoefte.

Interesse? Neem contact op